Return to site

Een slimme promotievideo

speciaal voor b&b's en kleine verblijfsaccommodaties

Wilt u meer gasten en omzet voor uw b&b of verblijfsaccommodatie? Wilt u beter vindbaar zijn op het internet? Dan is een inspirerende promotievideo heel geschikt!

Het internet wordt namelijk steeds visueler. Van alle content worden videos met afstand het meest bekeken. Youtube is het grootste videoplatform ter wereld en na Google ook de meest gebruikte zoekmachine, met name voor mensen onder de 40. Dan is het dus heel belangrijk om hier aanwezig te zijn met een pakkend filmpje van uw accommodatie.

Op basis van een eenvoudig maar doordacht marketingstramien maken we voor u een promotievideo die aansluit op de zoekvraag van uw gastendoelgroep. Uw accommodatie wordt gepresenteerd als de perfecte oplossing, waarbij uw faciliteiten en unique selling points helder worden benoemd. De video sluit af met een duidelijke call-to-action en een verwijzing naar uw website of boekingskanaal.

Deze promotievideo is breed inzetbaar. We plaatsen het filmpje op ons YouTube-kanaal 'B&B's in Nederland', maar u ontvangt het origineel ook in mp4. U kunt het oploaden naar uw eigen YouTube-kanaal, maar ook eenvoudig embedden op uw website, Facebook en andere social media-kanalen. Ideaal voor een groot bereik! En omdat we gebruik maken van de fotos op uw eigen website of boekingskanaal houdt/verkrijgt u ook alle rechten.

Voor maar € 75, de prijs van één gemiddelde overnachting, heeft u al een representatieve promotievideo waarmee u nog beter online gasten naar uw accommodatie trekt!

Wij maken uw promotievideo in het Nederlands. Maar voor een meerprijs van € 35 kunt u extra talen bestellen.

Voor deze scherpe prijs hoeft u het niet te laten, en wat misschien nog belangrijker is: zo blijft u uw plaatselijke concurrenten voor. :-)

Bekijk deze promotievideo die we voor een b&b in Ede hebben gemaakt:

"Eerst aarzelde ik hierover, maar nu ik jullie filmpje heb ontvangen ben ik er heel blij mee. Wat een heerlijk sprankelende presentatie van onze b&b. Ik heb het filmpje op Facebook gebruikt en al veel positieve reacties ontvangen. Iemand die het filmpje zag kreeg zin om er een weekendje tussenuit te gaan en heeft meteen geboekt. Zo leuk."

 

- Karolien, b&b Vincent's Attic

Bestel uw promotievideo in drie stappen:

1. Vul dit beknopte formulier in en verzend het. Dit formulier helpt u uw marketingboodschap helder te formuleren.

2. Wij maken de video en zetten deze binnen drie werkdagen op ons YouTube-kanaal. U ontvangt een mailtje als de video klaar staat. Eventuele aanpassingen kunt u dan nog aan ons doorgeven.

3. Bent u onverhoopt niet tevreden? Dan hoeft u niets te betalen. Dat is onze garantie.

Bent u wel tevreden over het resultaat? Dan ontvang u van ons een factuur en na betaling tevens het originele bestand in mp4.

-> Heeft u nog vragen? Belt u gerust voor meer informatie: 06 4425 0470

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK